#valkaffe

Bjud gärna på kaffe i samband med röstningen! Det kan man göra både under förhandsröstningen och under själva valdagen. Sprid informationen under hashtaggen #valkaffe. Börja gärna planera detta redan nu.

Vem kokar kaffet?

Här några förslag:

• En frivillig grupp sköter om kaffebjudningen och församlingen betalar. De frivilliga kan vara Marthorna, scouterna, missionsgruppen osv. De kan på samma gång presentera sin verksamhet.
  • Församlingens anställda och förtroendevalda tillsammans. Den frivilliga kaffeavgiften kan t.ex. gå till församlingens mission.
  • Samarbetsavtal med ett café i närheten. Den som röstat får en kupong och kan dricka kaffe i caféet. Caféet fakturerar sedan församlingen. Om det passar för ägaren kan t.ex. en präst vara på plats och diskutera med väljarna.

Använd gärna #valkaffe och publicera bilder på Facebook, Twitter och Instagram!